ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Πως μπορώ να βρώ το μέγεθος του δαχτυλιδιού μου;

Μπορείτε να βρείτε το μέγεθος  του δαχτυλιδιού σας ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν στον οδηγό μεγεθών.

Σε πόσες ημέρες θα παραλάβω το κόσμημα που έχω παραγγείλει;

Θα παραλάβετε το κόσμημα που έχετε παραγγείλει εντός 10 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που θέλετε να κατασκευάσουμε για εσάς κάποιο κόσμημα κατά παραγγελία θα παραλάβετε το κόσμημά σας εντός 15 εργάσιμων ημερών.

Ποια είναι η πολιτική σας όσον αφορά τις επιστροφές των κοσμημάτων σε περίπτωση που το κόσμημα δεν μου κάνει η δεν μου αρέσει;

Δεχόμαστε επιστροφές εντός  15 ημερών από την στιγμή που θα παραλάβετε το κόσμημά σας. Το κατάστημά μας δεν  ακολουθεί την πολιτική επιστροφής χρημάτων . Μπορείτε όμως  να επιλέξετε κάποιο άλλο κόσμημα. Τα έξοδα αποστολής  γίνονται με δική σας επιβάρυνση και το κόσμημα απαιτείται να είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε.

Το κόσμημα που έχω παραλάβει δεν είναι αυτό που έχω παραγγείλει. Μπορώ να το επιστρέψω;

Στην  περίπτωση που έχετε παραλάβει άλλο κόσμημα από αυτό που παραγγείλατε μπορείτε να το επιστρέψετε και τα έξοδα της μεταφορικής τα αναλαμβάνουμε εμείς.

Έχω απορίες σχετικά με την παραγγελία μου. Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας;

Σε περίπτωση που έχετε κάποιες απορίες σχετικά με την παραγγελία σας  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6978578997 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας εδώ

Υπάρχει η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλέφωνο 6978578997 μέσα σε 3 ώρες από την ολοκλήρωσή της. 

Τι είδους πληρωμές δέχεστε;

α) Αντικαταβολή

β)PayPal

Έχω κατάστημα λιανικής πώλησης και με ενδιαφέρουν τα προϊόντα σας. Υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας;

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6978578997 ή μέσω της  φόρμας επικοινωνίας εδώ

Είναι απαραίτητο να δημιουργήσω λογαριασμό στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα προκειμένου να παραγγείλω κάποιο κόσμημα;

Δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό προκειμένου να παραγγείλετε τα κοσμήματά μας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή  μέσω PayPal ή με αντικαταβολή ακόμη και αν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας λογαριασμού στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Διαθέτοντας λογαριασμό στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα μας προϊόντα, να λαμβάνετε εκπτωτικά κουπόνια και να βλέπετε το ιστορικό  των αγορών που έχετε πραγματοποιήσει.

×