Χειροποίητες δημιουργίες για
κάθε διάθεση της ημέρας

dimiciar_about

Η φιλοσοφία μας

Tο στυλ είναι ένας τρόπος να πείτε ποιος είστε χωρίς να χρειάζεται να μιλήσετε. Μοναδικό και εμπνευσμένο κόσμημα.
Το πάθος μας είναι η δημιουργία τέχνης ποιότητας με έμπνευση κυρίως από την ελληνική ιστορία και τις αρχαίες ιστορίες από όλο τον κόσμο.
Κάθε κομμάτι κοσμήματος είναι χειροποίητο στο στούντιο μας. Χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένα μέταλλα με κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο.
Τα έργα μας είναι σφυρηλατημένα προσεκτικά στα στούντιο μας και σε συνδυασμό με βαριά εργαλεία σφυρί και απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής. Κάθε άκρη, γωνία και επιφάνεια είναι επίσης προσεκτικά τελειωμένη

Κομμάτια τέχνης που αντανακλούν
τη φωνή της ψυχής

Το όνομά μου είναι η Δήμητρα και γεννήθηκα στη Λάρισα. Είμαι γυναίκα με μια βαθιά ανάγκη για δημιουργικότητα που υπήρχε από τα αρχικά στάδια της ζωής μου όταν ζωγράφιζα σχέδια στους τείχους της μαμάς μου.
Από τότε δημιουργούσα σκέψεις με τα χέρια μου και δίπλα μου είχα πάντα μια τσάντα από κορδόνια,και υφάσματα και χάντρες.
Μαζί με τις σπουδές μου στην ελληνική λογοτεχνία παρακολούθησα σεμινάρια χειροποίητων κοσμημάτων και δημιούργησα ένα μικρό στούντιο το οποίο μπορώ να δουλέψω έχοντας τη φαντασία μου ως εταιρεία.
Πιστεύω ότι ένα μέταλλο μπορεί να είναι παιχνιδιάρικο σαν πηλό και αυτό είναι η πρόθεσή μου όταν σχεδιάζω τα κοσμήματά μου, βαθιά μέσα στο μυαλό μου έχω ένα φανταχτερό κολιέ και στα χέρια μου μια ασημένια πλάκα.
Όλα ξεκινούν από την επιθυμία μου να φορέσω ότι κάνω και αυτό έχει κομψότητα και στιλ και είναι ξεχωριστό.

dimiciar_about_2
×